Ma éppen minek örülsz?
2014. július 12. 08:58
Mokusmacska1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.31. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 223508 offline |
Zene hallgatásnak a szobában
2014. július 12. 09:35
Annak, hogy új könyveket kaptam
2014. július 12. 18:19
Annak, hogy a tegnapi nappal véget ért a nyári gyakorlat, és az én nyári szünetem is megkezdődött végre. Ebben a hat hétben pedig szépen kipihenem magam.
2014. július 13. 19:37
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Találkoztam Fekete Dáviddal Győrben a pizzériája előtt
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2014. július 13. 23:31
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Újra rátaláltam a Merengőre
Évek óta látogatom ezt a "helyet",de az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam az oldalt.Ma teljes mértékben újra fanatikus lettem,ennél jobb website nincs,ahol ilyen fantasztikusan megírt ès igènyes fanfic van.Csak ajánlani tudom,aki kicsit is szeret kitalált történeteket olvasni,mindenképp làtogasson el ide
Évek óta látogatom ezt a "helyet",de az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam az oldalt.Ma teljes mértékben újra fanatikus lettem,ennél jobb website nincs,ahol ilyen fantasztikusan megírt ès igènyes fanfic van.Csak ajánlani tudom,aki kicsit is szeret kitalált történeteket olvasni,mindenképp làtogasson el ide
2014. július 13. 23:43
Tyimeske Tyrilowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 50 Csatolások: 8 Azonosító: 229409 offline |
akár egész nap sorolhatnám..
2014. július 14. 00:20
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Hogy végre írtam valamit a bemutatkozáshoz,még ha nem is oly tökéletes.
2014. július 14. 00:25
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem is tudom, most valahogy az élet apró örömeinek. Ismételten elkezdtem játszani a Mass Effect RPG játékkal, és hiába játszottam már végig kompletten az egész sztorit, mégis mindig tud izgalmakat nyújtani. Olyan szuperül el lehet vele lenni órákig egyébként, és nem az a céltalan lövöldözős játék, hanem ugyebár a döntéseiddel tudod a játék menetét, történetét manipulálni. Még mindig az egyik legfantasztikusabb PC játék. Majd, ha sok-sok zsozsóm lesz és beruházok egy Xbox konzolra, akkor tuti ez a trilógia lesz az első amivel játszani fogok. Briliáns és nem csak a sztori, hanem maga a kivitelezés is. Na, meg persze annak, hogy kissé fáradtan megágyaztam magamnak, odahúztam a gépet az ágyamhoz és úgy döntöttem, hogy Gyilkos elméket fogok nézni. Jeanne miatt abbahagytam a nyolcadik szezont, de végül úgy döntöttem, hogy ismételten belevágok és most annyira nem is rossz Prentiss nélkül. Egyébként nagyon durva epizódok vannak benne, talán emiatt is szeretem annyira nézni. Olyan jó, hogy éjszaka fél egy van és még akár órákat szórakozhatok az ilyen amerikai krimi sorozatokon. Pluszban remélhetőleg holnapra már jobban leszek (mandulagyulladás megint) és tudok menni a páromhoz miután haza jött a munkából. Szóval semmi extra nincsen, csak úgy örülök a kis dolgoknak is.
2014. július 14. 12:06
Unatkozok...szóval. Kiderült, hogy megyek Lengyelországba és ennek örülök, mert idén nem nyaraltam volna, így viszont fogok:D Sajnos nem Varsóba, de remélem lesz alkalmam elmenni oda is. Hazaérek onnan és irány Budapest, amit nagyon imádok, szeretnék ott lakni már, de még várnom kell egy picit:)
2014. július 14. 12:50
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
A VB eredményének! Olyan hihetetlen volt a meccs, s bár minimum 20 évet öregedtem az alatt az idő alatt és volt egy kisebb szívinfarktusom, mikor Higuain belőtte a labdát a németek hálójába - szerencsére lesgól volt - megérte megnézni. Olyan jó lett volna élőben szurkolni a Nationalelf-nek Rio-ban, de majd talán az EB-n 2 év múlva.
2014. július 14. 12:57
Vámpírnaplókúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 200630 offline |
Hogy pihenhetek végre mert tegnap VB volt és megvártam hogy vége legyen és Nagyon fáradt vagyok de garatulálok a Németeknek!!
2014. július 14. 14:21
Végre vége van a VB-nek!
elnézést kérek a rajongótól, de én már nagyon untam
elnézést kérek a rajongótól, de én már nagyon untam
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
itsjustme
2014. július 14. 17:55
Még hónapokkal ezelőtt akartam venni egy kaszás plüsst egy lánytól, de valaki más már jelentkezett rá és annyiban is maradtunk, hogy hát akkor ezvan. Ma írt h akkor szeretném-e. Ebbe csak az dob fel h már el is felejtettem meg minden és nagyon korrekt, hogy írt Szeretem a korrekt embereket
2014. július 14. 19:00
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Utoljára akkor örültem így futárnak, mikor meghozták a WTCC-jegyeket. Készülj Hungaroring, támadunk!
2014. július 14. 23:11
Idézet (An_d_a @ 2014.07.13. 23:31)
Újra rátaláltam a Merengőre
Teljesen együtt tudok érezni Veled. Én is mostanság "nőttem hozzá" újra a fanficekhez, és ez az az oldal, ahol mindig megtalálom azt, amit éppen keresek, vagy amilyen sztorit éppen szívesen olvasnék. Sosem csalódok. Imádom.
On: Kis dolog, de ma éppen annak, hogy megtaláltam a Sims3 cd-met, így újra tudok játszani, hurrá hurrá.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2014. július 15. 01:47
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
annak, hogy úgy tűnik, végre kezdek kilábalni az iszonyúan hosszúra nyúlt írói válságomból, és ha nehéz is visszaállni, valamint a szókincsem ijesztően leredukálódott az elmúlt félévben, ahogy csak angoloztam, na meg egyelőre irritálóan lassan haladok, de ismét alkotgatok.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.