Starity

Rafael Nadal az Armani óriásplakátjain

2011. január 22. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz divatház a 2011-es tavaszi–nyári kollekcióját két népszerű sztárral reklámozza: a spanyol teniszezővel, Rafael Nadallal, illetve az amerikai színésznővel, Megan Foxszal.

hirdetés
Rafael Nadal az Armani óriásplakátjain

Mint már korábban megírtuk, Rafael Nadal lesz az Armani új reklámarca, így februárban az óriásplakátokon világszerte a spanyol teniszbajnok lesz látható. Ám ezúttal nem ütővel a kezében szerepel a képeken, hanem modellként, farmerban és fehérneműben, hiszen végre megérkeztek az olasz divattervező, Giorgio Armani idei tavaszi–nyári kollekciójának kampányfotói.

Úgy tűnik, hogy az olasz cég tudja nélkülözni a focistákat, mivel korábban már Luís Figo, Thierry Henry, Cristiano Ronald o, valamint David Beckham és felesége, Victoria Beckham is voltak a világhírű márka modelljei.

Armani ezúttal egy sikeres, fiatal és jóképű spanyol sportolót választott, akiről így nyilatkozott: „Nadal igazi jelenség, talán a legjobb játékos, aki valaha is pályára lépett félelmetes hatalmával és agilitásával. Nagyon örülök, hogy láttam játszani őt, mert ideális, egészséges és pozitív képet mutat a fiatalok számára.”

A spanyol teniszező szerződése a 2010-es tavaszi–nyári kollekció reklámozására szól, a kampányképeket pedig a neves Mert Alas és Marcus Piggott duó készítette még decemberben, Palma de Mallorcán.

 
Míg Nadal a férfikollekciót népszerűsíti, addig a nőit továbbra is az amerikai színésznő, Megan Fox.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek