Starity

Bonnie Tyler nem tud playbackelni!

2011. február 02. 09:09   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ma is igen népszerű brit rock lady sosem tudott tökéletesen playbackről énekelni, pedig a televíziós műsorok általában ezt követelik meg az énekesektől.

hirdetés
Bonnie Tyler nem tud playbackelni!

Bonnie Tyler már a hetvenes, nyolcvanas években sem mindig tudta letátogni saját dalait – legalábbis ezt bizonyítja több tv-felvétel is.

Ez derült ki legutóbb, szombat este is a német ARD csatorna esti műsorában, melyben Matthias Reim közreműködésével énekelték el új közös duettjüket – egy kis bakival, ugyanis Bonnie elfelejtett bekapcsolódni saját versszakába, és néhány másodperc késéssel vette fel a tempót. Láthatóan kissé zavarba is jött.

Élő műsornál ez kissé kellemetlen, de előre felvett anyagnál egy jó operatőr és vágó könnyen tudja orvosolni ezt a hibát. Természetesen a rajongókat ez nem zavarja, mert Bonnie Tyler valamennyi koncertjén élőben énekel, és 40 éves karrierje alatt, több tucat koncertturnéval a háta mögött is mindig az élő eladásmódot részesítette előnyben. Mindig önmagát adja a színpadon. Nincsenek allűrjei, nem célja a rongyrázás, elég neki saját együttese és egy mikrofon, valamint a jól bevált örökzöld slágerei, amellyel ma is ezreket vonz a fellépéseire.

Új duettjét a német rockénekes, Matthias Reim közreműködésével adja elő, ráadásul most először a nagyközönség előtt. A Wilde Tränen/Salty Rain félig angol, félig német nyelvű sláger. Reim hivatalos weboldalán megerősíttette, hogy új kislemeze hamarosan a boltokba kerül, de egyelőre nincs információ arról, hogy a duett mikor kerülne kiadásra, bár a rajongók már nagyon várják.

A két sztár már 2004-ben is énekelt duettet, amely Németországban a top 100-as listára is felkerült, míg Ukrajnában a top 10-ben szerepelt. Nem áll távol Bonnie-tól a kétnyelvű duett, hiszen énekelt már francia és görög énekesnővel is kétnyelvű rockdalokat, amelyek a toplista első helyén szerepeltek; legutóbb 2004-ben, amikor Franciaországban platinalemezt kapott 700 000 eladott kislemeze után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek