Starity

Hujber Feri elítéli a jótékonykodási bizniszt

2011. február 02. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész mérhetetlenül ellenzi a jótékonykodás mai formáját. Hujber Feri szerint mindenkinek magában kell eldöntenie, hogy milyen ügyet támogat, és nem a közvetítők zsebét kellene tömnie.

hirdetés
Hujber Feri elítéli a jótékonykodási bizniszt

„Szerintem az egy nagyon nagy baj, hogy manapság a jótékonysági dolog egy olyan iparággá nőtte ki magát, amit én nem hogy nem támogatok, de mérhetetlenül ellenzek. Ez az egész egy nagyon jó kereseti lehetőséget biztosító szakmává nőtte ki magát, ami nagyon rossz és nagyon rosszul veszi ki magát. Hál' istennek ha engem felkérnek valamire, akkor utána tudok nézni, hogy azok a bizonyos összegek tényleg jó helyre vándorolnak-e” – meséli a tabutv.hu riporterének Hujber Feri, aki a fekete-fehér whiskymárka csizmatervező akcióján mesélt arról, hogy miért pont a csizmakreátorkodó kezdeményezés mellé állt.

Az alkoholmárka ismert embereket kért fel arra, hogy egyedi csizmákat tervezzenek, amikre hamarosan bárki licitálhat. A befolyt összeg a Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

„Véleményem szerint, ha valaki lelkesen és mániákusan védi az állatokat, a hajléktalanokat és a drogosokat is, azzal valami nagyon nagy baj van. Az ilyen ember még nem rakott rendet saját magában, hanem inkább másokon akar segíteni ahelyett, hogy magára figyelne. Nem mondom, hogy nem állok ki semmilyen ügy mellett, de mivel hiszek a karmában, és hiszek az életnek a törvényeiben, azt gondolom, hogy mindenkinek meg van adva a lehetőség arra, hogy a lehető legszebben és a legjobban élje az életét!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hujber Ferenc.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek