Starity

Anne Hathaway vágyik az anyaságra

2011. február 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanság elég sok híresség kürtölte boldogan világgá, hogy terhes. Megeshet, hogy a következő személy Anne Hathaway lesz.

hirdetés
Anne Hathaway vágyik az anyaságra

A színésznő a People-nek adott interjújában elmondta, szeretne anya lenni, de mivel ez egy komoly döntés és kötelesség, szeretne várni, amíg párja, Adam Schulman is úgy gondolja, hogy eljött az idő.

„Nagyon szeretnék már anya lenni. Az egyetlen probléma az, hogy még nem állok készen. Mindenesetre ez az élet egyik nagy öröme, amit már nagyon várok” – nyilatkozta Hathaway.

Anne exkedvese, Raffaello Forielli jelenleg börtönben ül, így nem véletlen, hogy kétszer is meggondolja, mibe megy bele:

Azt hiszem, megtanultam, hogy egy rossz szerelmi tapasztalat nem ok arra, hogy félj egy új szerelemtől. Mindenkinek vannak rossz kapcsolatai. A nap végén úgyis mindenki rájön, hogy ezek csak segítségül szolgálnak ahhoz, hogy legközelebb jól csináld.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek