Starity

Az X-faktoré a Story-gála is

2011. február 07. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk egyik legrangosabb közönségdíj-átadó gáláján is az RTL Klub zenei tehetségkutatója, az X-Faktor kapta a legrangosabb díjakat.

hirdetés
Az X-faktoré a Story-gála is

„2010 az X-faktor éve.” A tehetségkutató reklámszövege beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a műsorban felfedezett énekeseket szinte szétszedik a rajongók, és naponta számos fellépésük van. A legjobb 6 énekes CD-je már hetek óta vezeti a MAHASZ lemezeladási listáit, ráadásul a három döntős fiú lemeze azóta már elérte a platina minősítést is. 

Szombat este került megrendezésre a 12. Story Ötcsillag-gála, amely a legrangosabb díjátadónak számít hazánkban. Az RTL Klub csillaga idén is tündökölt, és az X-faktor lett a legnépszerűbb és legjobb televíziós produkció. Rákosi Tamás, az X-Faktor producere elmondta, büszke arra, hogy a nézők négy egymást követő évben is az RTL Klub valamelyik szuperprodukcióját találták a legjobbnak. 

Az év zenei produkciója a négy mentor CD-je lett, míg az olvasók által megszavazott közönségdíjat Király L. Norbert kapta, akit szintén a tehetségkutató során szerettek meg a nézők. A műsor beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és úgy tűnik, a házigazdát sem választották ki a csatornánál rosszul, hiszen Sebestyén Balázst is egy csillaggal jutalmazták. Ő lett 2010 legjobb műsorvezetője. 

Bennük már biztos megvan az a biztonyos X, és most már a csillaguk is fenn ragyog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek