Starity

A Tokio Hotel fellépne Koda Kumi koncertjén

2011. február 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német Tokio Hotel a napokban éppen Japánban tevékenykedik aktuális albumuk promóciója végett, így kifejezetten örültek a híres popénekesnő meghívásának.

hirdetés
A Tokio Hotel fellépne Koda Kumi koncertjén

Koda Kumi hivatalos Ustream felvételén éppen a 2 hét múlva megjelenő Dejavu albumát promótálja. Nála vendégeskedett a 2005 óta a média világába csöppenő együttes, akik nálunk is felléptek pár évvel ezelőtt.

Ajándékot is hoztak Kuminak, aki a tőle megszokott kedvességgel üdvözölte őket. Kiemelte, hogy nagyon tetszik neki az együttes neve, és szeretnének a közeljövőben együtt dolgozni Koda 2011-es turnéján. Bill Kaulitz nagyon örült a felkínált lehetőségnek. A furcsa kis „webrandevú” végén Kumi egy étterembe hívta meg a bandát a további részletek megbeszélésére.

A találkozóból megtekinthetp egy rövidke videó a Daily Motion oldalon. 

Nem ez az első példa Koda Kumi karrierjében, hogy tengerentúli előadókkal dolgozik együtt: a Black Eyed Peas fellépett 2009-es Trick turnéján, Fergie pedig közreműködött a That Ain't Cool című videoklipben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek