Starity

Ed Westwick nem minden helyzetben magabiztos

2011. február 13. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Westwick a Cosmopolitan újságírójának mesélt a szerelemről, és arról is, hogy mit gondol Cheryl Cole-ról.

hirdetés
Ed Westwick nem minden helyzetben magabiztos

Ed Westwick, a Gossip Girl szívtiprója nemrég a Cosmopolitannek adott interjújában elárulta, milyen is számára az igazi szerelem; említést tett Cheryl Cole-ról és randisítlusáról is.

„Csodálatos érzés beleszeretni valakibe az első látásra, de ettől azért egy kicsit többre van szükség a jól működő kapcsolathoz. Meg kell értened, hogy a szerelem csak egy bizonyos része a párkapcsolatodnak.”

Ezután megkérdezték tőle, hogy van-e olyan lány, akivel jelenleg többet tudna elképzelni, mint barátságot. A színész válaszasztása Cheryl Cole-ra esett: „Mindenki odavan érte, ami teljesen kikészít. Szerintem egy kicsit lazítania kellene, el kellene tűnnie képből, majd telefonálnia nekem” – válaszolta nevetve.

Az interjú végén pedig elárulta, hogyan viselkedik – illetve mit kell tennie egy férfinek –, ha egy-egy préda becserkészéséről van szó: „Kell, hogy legyen egy egészséges magabiztosságod. Persze én sem minden helyzetben vagyok teljesen magabiztos, viszont ha megtetszik valaki, ki kell tartanod, mert ha nem kérdezel, sosem tudod meg a választ.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek