Starity

Varga Viktor nem fél az új trónkövetelőktől

2011. február 15. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes akkor is csinálni fogja, amit csinál, ha már nem kell az embereknek, ezért nem fél az új tehetségkutatók által kinyomott trónkövetelőktől.

hirdetés
Varga Viktor nem fél az új  trónkövetelőktől

„Most mit szóljak ahhoz, hogy új szériák indulnak?! Énekesekre mindig szükség van, de az nem biztos, hogy félévente újabb hírességeket kellene kinyomnunk. Úgy érzem, hogy az úgyis eldönti majd, hogy ki az, aki fenn tud maradni, és ki az, aki nem. Lehet befolyásolni az embereket különféle nyomásokkal, de az évek után úgyis kiderül majd, hogy kinek van ahhoz elég önbizalma és egyénisége, hogy fenn tudjon maradni” – meséli Varga Viktor, aki az egyik legsikeresebb Csillag Születik-es versenyzőnek tartja magát.

Viktor egyébként azért nem fél az új széria által életre keltett mesterséges utódoktól, mert hisz magában. „Ha az embereknek mégsem kell az, amit csinálok, akkor én ugyanúgy csinálni fogom, mert ez a munkám...”

„Ezek a tehetségkutatók már nem arról szólnak, hogy kinek mennyire jó a hangja, hanem mellé még rengeteg dolog társul. Ilyen például a rengeteg érdekesség, amiről aztán majd lehet beszélni, de az én életem egy egyszerű élet!” – osztotta meg az internetes sztártévé riporterével Varga Viktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek