Starity

Lady Gaga arcszarvacskákkal sokkolt

2011. február 18. 11:11   |   Szerző: Ninaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga kisasszony újra és újra megbotránkoztat mindenkit: sajátos öltözködési stílusával, fergeteges dalaival és viharos magánéletével kapcsolatban mindennap hallhatunk róla, ám most az arcára ragasztott szarvacskákkal túllőtt a célon.

hirdetés
Lady Gaga arcszarvacskákkal sokkolt

Lady Gaga most aztán igazán sokkolt. A Born This Way énekesnőjével ugyanis Jay Leno, Amerika egyik legnagyobb showmanje készített interjút. Maga Leno is számított arra, hogy a sztár botrányosan fog felöltözni, de erre még ő sem volt felkészülve: az énekesenő testszínű arcszarvacskákkal „feldíszítve” jelent meg a műsorban.

„Arra mi is  gondoltunk, hogy ha Lady Gaga megérkezik, kő kövön nem marad, de amikor megláttuk, mi is besokkoltunk! Azokkal a szarvakkal vagy mikkel tényleg úgy nézett ki, mint egy kiörgedett 90 éves díva” –mondta az egyik bennfentes.

A képekre nézve mi is megállapíthatjuk, hogy Gaga úgy néz ki ezekkel az extrém szarvakkal, mint egy kiöregedett, agyonbotoxolt díva, vagy mint Hófehérke gonosz mostohája, amikor odaadja a lánynak a mérgezett almát a mesében. Mindenesetre reméljük, senki nem akarja majd utánozni ezt a stílust.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek