Starity

Mihalik Enikő hollywoodi sztárokkal bulizott

2011. március 02. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enikő nemcsak gyönyörű, hanem nagyon szerencsés is, ugyanis a Los Angeles-i Tom Ford boltavató partin összefutott pár nagy nevű híreséggel.

hirdetés
Mihalik Enikő hollywoodi sztárokkal bulizott

Mihalik Enikő valószínűleg nem bánta meg, hogy ügynökével a Tom Ford-boltavató rendezvényt választották. A magyar modell ugyanis olyan A-listás sztárokkkal bulizhatott együtt, mint az Oscar-díjjal büszkélkedhető Colin Firth, vagy esetleg a született feleség, Eva Longoria.

Talán ez a sztárdömping annak is köszönhető, hogy a neves eseményt az Oscar-gála előtt tartották. De a sok sztár mellett nem maradhatott el Terry Richardson sem, aki azonnal készített Enikőről pár gyönyörű fotót.

Enikő és a híres modell, Sean Opry

Azonban, hogy az irigységet fokozni lehessen, íme pár celeb, aki megfordult Tom Ford partiján: Elizabeth Banks is elmaradhatatlan szereplője volt a buliknak, igazi divatimádó, és igen befolyásos ember, reméljük Enikőnek sikerült lezsírozni vele valamit. Milla Jovovich, a Kaptár című filmek sztárja is megjelent barátnőjével, Rachel Zoe-val karöltve. Mellesleg a két hölgy igen jó kapcsolatokat ápol a divattervezők zömével. Colin Firth, ő volt az igazi meglepetésember, hiszen a Király beszéde című film sztárja nem nagy látógatója az ilyesfajta partiknak. Viszont a színész sem tudott nemet mondani a Gucci egykori tervezőjének, Tom Fordnak. Alexander Skarsgard, a True Blood szívtiprója is tiszteletét tette a neves eseményen, épp úgy, ahogy a Red Hot Chili Peppers énekese, Anthony Kiedis is.

Mihalik Enikő rengeteg élménnyel térhetett haza, és ki tudja, lehet, hogy kamatoztathatja még hollywoodi kapcsolatait a békéscsabai szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek