Starity

Megvannak a Dos hogares főszereplői

2011. március 04. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban egy rádióműsorból kiderült, hogy kik lesznek Emilio Larrosa legújabb telenovellájának főszereplői.

hirdetés
Megvannak a Dos hogares főszereplői

A Televisa legújabb főműsoridős sorozata, a  Dos hogares, azaz 'Két otthon' egy hűtlen nő életét meséli el, aki kettős életet él: két családja van, és ebből számos konfliktusa lesz. A történetben két központi pár lesz. A telenovella munkálatai nagy titokban zajlanak, de a főszereplők neve már biztos. 

A női főszerep az elsősorban énekesnő Anahíé lett, akit viszont ismerhetünk már jó pár telenovellából is, ilyen például a Primer amor, a Clase 406 vagy a Rebelde. Bár nem volt biztos, hogy a lány igent mond a szerepre, de a Mi delirio című lemezéhez kapcsolódó turnéját úgy ütemezték, hogy elvállalhatta. 

Anahí  mellett az egyik férfi főszereplő Arturo Peniche lesz, aki már Magyarországon is ismert több sorozatból, a másik pedig Carlos Ponce. Közöttük fog kialakulni a történetben szerelmi háromszög. Mivel mindkét férfi jóval idősebb a színész-énekesnőnél, ebből adódik, hogy az egyik fő téma a nagy korkülönbséggel rendelkező kapcsolatok lesz. Azonban az is elképzelhető, hogy Peniche az idősebb főhősnő párja lesz.

Larrosa erre a női főszerepre mindenképpen külföldi színésznőt akar, így több ismert név is szóba jött már, de a két legesélyesebb Sonya Smith, valamint a Második esély, az Elisa nyomában és a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom! című sorozatokból ismert Catherine Siachoque. Ez azért is lenne nagyon érdekes, mert Cathy 2001 óta a Telemundónál dolgozik, ahol minden évben kap és fogad is el szerepajánlatokat. Viszont e főhősnő nem lesz teljesen pozitív karakter, hanem egy kicsit a Rubíhoz hasnoló főgonosz is egyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek