Starity

A Lindsay-t vádoló üzlet hitelét vesztheti

2011. március 09. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kamofie & Company eladta az Associated Pressnek azt a videót, amely Lindsay Lohan „lopását” vette fel. Az ékszerbolt azonban nem számolt azzal, hogy így akár hitelét is vesztheti a bíróságon.

hirdetés
A Lindsay-t vádoló üzlet hitelét vesztheti

A Kamofie & Company februárban megvádolta Lindsay Lohant, hogy ékszert lopott az üzletből. A bűntettről videó és fotók is készültek, amelyet mindezidáig nem hoztak nyilvánosságra. Az ékszerbolt azonban nemrég eladta a felvételt, amelyért a TMZ szerint 40 ezer dollárt rakhattak zsebre. Ezzel a tettükkel azonban hitelüket is veszhetik a bíróságon.

Lindsay Lohan eddig is tagadta a lopás vádját, és bár az ékszerüzlet ragaszkodik a vádhoz, a kikerült felvételen sem látszik, hogy hogyan is tulajdonította el az ékszert, hiszen két eladó is jelen volt a helyszínen.

Lindsay utolsó tárgyalására a holnap kerül sor, amikor kiderül, hogy a sztár bűnösnek vallja-e magát. Sokak szerint ez lenne az ésszerű, mivel így kevesebb büntetést kapna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek