Starity

VV4: Éliás Jr. szerint Laci fog nyerni

2011. március 09. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV Gombi által újra ismertté tett Jól vagyok című nótát már több mint ötszázezren nézték meg az egyik videómegosztó portálon.

hirdetés
 VV4: Éliás Jr. szerint Laci fog nyerni

Éliás Jr. szerint isteni szerencse, hogy Gombi éppen az ő dalát dúdolgatta folyamatosan az RTL Klub luxusbörtönében. „Óriási szerencse, hogy egy olyan ember, akit még soha életemben nem láttam és nem találkoztam vele, feltárta ezt a dalt, és ezáltal olyan emberek ismerték meg, akik egyébként ezt a műfajt nem szeretik. Ezáltal, hogy ilyen pozitív szövege van, tulajdonképpen az egész ország tud vele azonosulni, ezt pedig nagyon szépen köszönöm Gombinak, a Jóistennek és annak az ötszázezer embernek, aki megnézte a dalt a videómegosztó portálon!” – meséli a tabutv.hu riporterének a zenész, aki egyébként emiatt a véletlen folytán óriási VV-rajongó lett.

„A Gombi miatt sokat néztem a Való Világot, de ha nem lett volna benne, akkor nem néztem volna. A játék végkifejlete érdekes dolog, mert általában az nyeri meg, aki a legjobban tud alkalmazkodni, tehát nem a legértékesebb és a legnagyobb arc lesz a befutó. Úgy gondolom, hogy nem Alekosz fogja megnyerni, de az még egy nagy kérdés, hogy ki az esélyes” – találgat Éliás Jr., aki azt is elmondta, hogy Lacit tartja a legesélyesebbnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek