Starity

Megérkezett az új Hősök-klip

2011. március 11. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy vártuk, itt is van az új Hősök-klip, amit a Szeretném című számhoz forgattak. A klippremiert ma délben tartották meg az MTV oldalán.

hirdetés
Megérkezett az új Hősök-klip

Ma délben az MTV oldalán debütált a legújabb Hősök-klip, amit a Szeretném című számhoz forgattak. A srácok ígéretükhöz híven kitettek magukért.

Az új klipben a megszokottól eltérően egy lány is feltűnik. A dal a régi Hősök-vonal hangulatát tükrözi: melankolikus, merengő, őszinte és ábrándokkal teli. A zongoramenettel és fúvósokkal tarkított rapalapot Diaz készítette. A refrénben hallható női háttérvokál Mészáros Zsuzsannát dicséri, az élő gitár pedig Blaski Bálint munkája.

A dal természetesen megtalálható a csapat legújabb albumán, a Négy Évszakon is, aminek lemezbemutatója ma, március 11-én este lesz Budapesten az U26-ban, ami a Nyugati Pályaudvar mögötti Eiffel-téren található. A Szeretném a 18. track a korongon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek