Starity

Camille Rowe nemzetközi babérokra tör

2011. március 25. 13:01   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Camille Rowe egyelőre kevesek által ismert modell, de karrierje kezd befutni. Már a Victoria's Secret is mögötte áll, hogy nemzetközileg elismert modell lehessen.

hirdetés
Camille Rowe nemzetközi babérokra tör

Camille Rowe francia származású modell a magyarok számára talán még ismeretlen név lehet, azonban számára itt a lehetőség, hogy meghódítsa a világot.

A Harvard Egyetemet végzett lány már büszkélkedhet Costume-, Nylon-, és Glamour-magazinos címlappal, egy Louis Vuitton-reklámmal, és nem utolsó sorban egy Cacharel-parfüm arca címet is magáénak tudhat. Jelenleg a Cerutti kampánylánya, illetve a Camille azon szerencsés modelljei közé tartozik, akik Vincet Cassel oldalán egy mozifilmben is bemutatkozhattak. Az Eljő a napunk című filmet egyébként április közepétől a hazai filmvásznakon is vetítik majd.

A modell egyelőre a francia magazinok kedvence, de talán elegendő löket lehet a nemzetközi sikerhez, hogy a Victoria's Secret is szerződtette. Biztosak lehetünk benne, hogy még hallunk felőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek