Starity

Mary-Kate és Ashley női pólókat terveznek

2011. április 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mary-Kate és Ashley online eladásra terveznek pólókat a StyleMint.com című oldallal együtt.

hirdetés
Mary-Kate és Ashley női pólókat terveznek

Mary-Kate és Ashley Olsen április 6-án utaztak Seattle-be, hogy megtárgyalják az új márkával kapcsolatos dolgokat. De mi is ez az új márka? Olsenék egyre jobban húznak a digitális dolgok felé, ezért választották az online megvásárolható női pólók megtervezését.

2011 júliusában megnyitják a StyleMint.com oldalt partnerségben BeachMinttel, valamint a társaság élén Josh Bermannal együtt, aki a MySpace egyik alapítója. Az oldalról különféle tervezésű pólókat tudunk majd rendelni, természetes csak olyanok lesznek megtalálhatók, amely a StyleMint.com és az Olsen lányok keze közül fognak kikerülni.

Ashley nyilatkozatában el is mondta, mit gondol partnerükről: „Az online kereskedelem tökéletes dolog számunkra, hogy új márkát hozzunk létre, ami csak a ruhákról szól, a vásárló javára. A BeachMint ideális partner, segíti megvalósítani az elképzeléseinket a márkával kapcsolatban, mi több, végre is hajta.”

Mary-Kate is jelezte, hogy maximálisan megbíznak a BeachMintben, valamint a véleményét is elmondja a tervezéssel kapcsolatban: „A BeachMint megérti azt, hogy az online vásárlás egyre jobban fejlődik, és figyel arra, hogy tartsa a kapcsolatot a tervezővel és az ügyféllel is. A StyleMint.com, Ashley és én olyan márkát hozunk létre, amely tükrözi a szeretetünket a divat iránt, hogy kielégítsük a vásárlókat, és megcsináljuk mint divattervezők.”

Ha szeretnél felkerülni a StyleMint.com listájára – amire korlátozott időn belül van lehetőséged – , akkor ide kattintva meg is teheted, és első kézből értesülhetsz a lányok által tervezett pólókról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek