Starity

Avril Lavigne új kislemeze a Smile lesz

2011. április 16. 14:02   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Goodbye Lullaby második kislemeze az egyik legpörgősebb szám az albumon. A dal a régebbi Let Go-s Avrilt idézi vissza, ugyanis olyan típusú, mint a Sk8er Boi.

hirdetés
Avril Lavigne új kislemeze a Smile lesz

A számot Avril, Max Martin és Schelback írták, akik legutóbbi slágere, a What the Hell? közreműködői is voltak. A dalról azt nyilatkozta Lavigne, hogy a számára különleges emberek iránti háláját fejezi ki.

A felvétel igazi rockhangulatot idéz, s nem hiányoznak belőle az ilyen dalokban használt szavak sem, mint a bitch, a shit vagy a fuckin' – de hát a kanadai hölgyemény mindig is ilyen szókimondó volt.

A dal klipjét május elején forgatják, s valószínűleg megint egy őrült és pörgős zenei videót kapunk az énekesnőtől.

Egyébként nemcsak az album kiadásánál volt probléma, hanem a második kislemezzel is, ugyanis Avril az Evan Taubenfelddal közösen készített Pusht akarta soron következő számának, végül Lavigne-nek muszáj volt beadnia a derekát ebben az ügyben, mert a kiadója már előre bejelentette a Smile-t a következő kislemezként.

Az énekesnő rajongói különben úgy döntöttek, hogy az Everybody Hurts című dal jellemzi legjobban az egész lemezt, úgyhogy arra kérték a többi fanatikust, hogy április 15-éig töltsék le minél többen az iTunes-ról ezt a számot, hogy legyen belőle kislemez, és eljusson Avrilhez a támogatásuk.

Reméljük, a Smile meg tudja dobni az eladásokat, ugyanis a rajongók által nem kedvelt The Best Damn Thing példányszámától messze elmaradt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek