Starity

Kylie Minogue szívesen rendezne

2011. április 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie most érzi úgy, hogy eljött az ideje annak, hogy ő dirigáljon a kamera mögül.

hirdetés
Kylie Minogue szívesen rendezne

Mostanában a celebek körében a legdivatosabb hobbik közé tartozik a saját parfüm-, és ruhakollekció piacra dobása, s viszonylag lemaradva követi ezeket a rendezői szék vágyálma – ami, valljuk be, nem sokáig marad álom.

Kylie is csatlakozott ezekhez a sztárokhoz, ám neki egyelőre a gondolataiban él csak a rendezői titulus, hiszen még nem kérte fel senki sem, hogy filmen dolgozzon. Az énekesnőnek ugyan nem volna idegen a filmes pálya, hiszen karrierjét az egyik legnépszerűbb ausztrál sorozatban, a Szomszédokban kezdte mint színésznő. S hogy miért csak most szeretne „pályát” váltani? Lehetséges, hogy azért, mert érzése szerint mindent elért a zenei életben, több mint húsz éve töretlen a karrierje.

„Nagyon szeretnék többet állni a kamera mögött, profi módon. Azt hiszem, van bennem valahol egy rendező is, ahogy öregszem, egyre inkább parancsolgatok. Nem is tudom, hogyan kötöttem ki a zenei pályán, és miért tart ilyen sokáig, mert én azt hittem, hogy csak színésznő leszek. Nagyon szeretem azt a hangulatot, ami a filmforgatásokat övezi, sok ember, igazi közösségi élmény. Jobb, mint egyedül ülni a lakókocsidban mint popsztár.”

Nos, talán nem kell sokat várnia, és elkezdhet dolgozni első saját rendezésű filmjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek