Starity

Jordin Sparks támogatja a The TXT programot

2010. június 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks csatlakozott az X The TXT-hez, amely arra figyelmeztet, hogy legyenek az emberek óvatosabbak miközben vezetnek. Jordin az úgynevzett arca ennek a programnak.

hirdetés
Jordin Sparks támogatja a The TXT programot

2009-ben alakuló program most újra fennáll Jordinnal. Támogatja a The Battlefield Tour-t is, hogy mindenhova rendben érkezzenek meg.

Jordin 16 évesen szerezte meg a jogsiát, és nem mondhatni rá, hogy őrült sofőr, igaz bevallása szerint néha már elege van és rátaposna a gázra, de tudja fékezni az indulatait, és még SOHA sem okozott balesetet, még csak meg sem büntették. A teljes neve ennek: X The TXT on the road with Jordin Sparks. Szlogen: "Not texting while driving"- azaz Semmi szövegelés vezetés közben - persze ezt nem szószerint kell érteni, azt jelenti, hogy ne írj SMS-t, ne telefonálj, és ne csinálj olyan dolgokat vezetés közben, amivel veszélyt jelenthetsz az utakon.

Ez egy világméretű program, aminek az élére Jordint állították. Számos ország már csatlakozott.

A fő támogatók: 1.Amerika, 2.Írország, 3.Anglia, 4.Spanyolország, 5.Portugália, 6.Brazilia és a többi latin-amerikai ország

Te is vezess óvatosan!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek