Starity

Justin Bieber már készíti új albumát

2011. május 02. 13:01   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21. század talán legmeghatározóbb alakjává nőtte ki magát a még mindig csak 17 éves Justin Bieber, aki bejelentette, hogy talán már ebben az évben új albummal jelentkezik.

hirdetés
Justin Bieber már készíti új albumát

Justin Bieber jelenleg a My World-turné keretein belül járja a világot, ám ez nem akadályozza meg a tinibálványt abban, hogy dalokat írjon következő albumára.

„Sok dalt írtam útközben. Izgatott vagyok, és várom, hogy a nyáron felvegyük őket, így még idén a közönség elé kerülhetnek!” – írta Justin hivatalos Facebook-oldalán.

Az új album előkészülteiben természetesen egy sereg producer és dalszövegíró tevékenykedik, olyanok, mint például Ne-Yo, Sean Garrett, Daniel Lanois és Kanye West, akiknek konkrét tervei vannak a sztárral. Szeretnék Justint átvezetni a fiatal felnőttkorba, hogy a rajongói vele együtt tudjanak felnőni, így az album hangzása sokkal érettebb lesz, mint az előzőé.

Az megállapítható, hogy a Justin-láz 2011-re sem csillapodott le, hiszen újabb és újabb rekordokat dönt, mozifilmje a világ minden részén hatalmas népszerűségnek örvend, illetve ő lett hosszú idők óta az első olyan előadó, aki 4 kislemezzel szerepelt a top 40-ben a Billboard 200-as listáján, így a kritikusok joggal gondolhatják, hogy az új lemez sikereiben az előzőket is felül fogja múlni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album zene új Justin
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek