Starity

Film készül Cassandra Clare könyvéből

2011. május 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassandra Clare bestseller író világsikerű könyvsorozatából, a Végzet Ereklyéiből megfilmesítik az első részt, a Csontvárost.

hirdetés
Film készül Cassandra Clare könyvéből

Lily Collins nemrég jelentette be, hogy új filmet fognak forgatni, amely Cassandra Clare regényéből, a Csontvárosból készül. Egyelőre csak az ideális Clary Frayt találták meg, akit Lily Collins fog játszani. Az MTV-nek azt nyilatkozta, hogy a film készítői még keresik az ideális Jacet és Simont is.

„Clary Frayt fogom játszani, és még keressük a többi karaktert Cassandra Clare legcsodálatosabb könyvsorozata alapján. Aki szereti a Harry Pottert és a Twilightot, annak biztosan ez is tetszeni fog. Én imádom. Ráadásul olyanokkal dolgozhatok, mint Scott Charles Stewart, aki a Priestot is rendezte” – nyilatkozta Lily.

Collins ezenkívül még a nemrég mozivászonra kerülő Hófehérkében is főszerepet fog játszani.

A színésznő később hozzátette, hogy olvasta könyveket, és nagyon tetszett neki. Reméli, hogy a könyv többi rajongójának is tetszeni fog a film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek