Starity

Megvásárolták Jolie filmjének jogait

2011. május 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie első rendezésének jogai rekordsebességgel keltek el a Cannes-i Filmfesztiválon.

hirdetés
Megvásárolták Jolie filmjének jogait

Angelina Jolie első rendezésének, az In the Land of Blood and Honey-nak jogait megvásárolta a FilmDistrict, méghozzá rekordsebességgel. Ugyan a színésznő nem állt korábban kamera mögött, de a cég úgy gondolta, hogy ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújtott, mint amikor színészkedik.

A filmet jelenleg még csak vágják, ám azt már lehet tudni, hogy decemberben debütál: egészen pontosan nyolc nappal 2012 előtt, azaz 23-án kerül mozikba Amerikában.

Az alkotás a délszláv háborút mutatja be egy szerelmespár szemével. A két főszereplő egy bosnyák nő és egy szerb férfi, akik egymásba szeretnek, a színészeket pedig maga Angie választotta ki. Fontosnak tartotta, hogy beszéljék a szerbhorvát nyelvet, hiszen a forgatás különös módon – két nyelven – folyt. Zana Marjanović, Rade Serbedzija és Goran Kostić a három főszereplő.

„Ez a film különleges a boszniai háború miatt, de ugyanakkor elég univerzális is. Azt szerettem volna bemutatni, hogy egy háború sújtotta területen miként változnak meg az emberi kapcsolatok és viselkedés.”

Talán Angelina témaválasztása nem meglepő, hiszen közismert, hogy rengeteget jótékonykodik, és szívén viseli az emberek sorsát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek