Starity

Már készül az új Jordin Sparks album!

2010. június 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Battlefield után jön az új Jordin album. A 20 éves énekes-színésznő a napokban felvett már jó pár dalt az új albumhoz. Ez lesz Jo 3. albuma.

hirdetés
Már készül az új Jordin Sparks album!

Az új album novemberre várható. Jo egy kis mértékben stílust vált. Az új album más lesz, mint a Battlefield. Már az Average Girl nagyban különbözik az eddigi Jo számoktól! De akkor milyen lesz az album?

A The Boston Herald tegnap készített egy riportot Jordinnal, ahol ezt mondta az énekesnő: Igen készül az album teljes erőbedobással! És más lesz, mint a Battlefield! Remélem ez is top10-es lesz. Nem fogok szomorú dolgokat énekelni, nem fogok a szakításról, mert nem ez a lényeg. Boldog és pörgös dalokat akarok, mint az Average Girl. És tudom még nagyon sokat kell fejlődnőm, hogy profi legyek, ezért sem akarok leragadni a Battlefield stílusnál, amit úgy vettem észre nem sokan szerettek a zeneiparban. Szóval én most is csak azt akarom kifejezni, hogy tanulni akarok napról - napra, hogy fejlődjek. Minden reggel úgy kelek fel a szakítás óta, hogy ez akkor is egy boldog nap lesz. És nem akarok szomorkodni és ez az amit ki akarok fejezni a 3. albumon! Az album a Broadway után lesz kész és jelenik meg. Remélem tetszeni fog! Szeretlek Titeket! Peace.

Hallgassátok meg az Alive előzetesét és az Average Girl című dal teljes verzióját!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek