Starity

Jessie J világkörüli utazásra viszi anyukáját

2011. május 31. 10:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessie J-t édesanyja mindenhová elkíséri, ahová csak megy. Az énekesnő szerint szülei a legnagyobb támogatói.

hirdetés
Jessie J világkörüli utazásra viszi anyukáját

A 23 éves brit énekesnő egyre nagyobb hírnevet szerez a tengerentúlon, de nemcsak előadóként, hanem dalszerzőként is. Írt már dalt többek között Britney Spearsnek, Miley Cyrusnak és Chris Brownnak is.

Jessie az utóbbi időben nagyon elfoglalt, így rengeteget utazik, aminek az az eredménye, hogy kevés időt tölthet együtt a szeretteivel, így az édesanyja mindenhová elkíséri őt.

„Az elmúlt két hétben kilenc országot látogattam meg. Ez nagyon megterhelő tud lenni, de az édesanyámmal a világ végére is elmennék” – nyilatkozta Jessie J.

A siker és a gyakori utazás ellenére megpróbál két lábbal állni a földön. Közel áll a családjához, hiszen ők a legfőbb támaszai.

„Nem, egyáltalán nem – válaszolt, amikor megkérdezték tőle, szülei nem szeretnének-e egy olyan munkát lányuknak, amely kevésbé stresszes. – A családom a legkitartóbb család, amit valaha láttam. Ők nagyon büszkék rám. Mindkét testvérem egyetemre jár, szóval a szüleim tudják, hogy ez a mi döntésünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek