Starity

Megjelent Ellie White legújabb kislemeze

2011. június 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a Nu te mai caut című dal hónapokon át vezette a romániai slágerlistákat, Ellie White most szólókarrierje második kislemezével jelentkezik.

hirdetés
Megjelent Ellie White legújabb kislemeze

A román énekesnő ezúttal angol nyelvű dallal rukkolt elő, melynek a címe: Power of Love. Ellie így nyilatkozott róla: „Úgy éreztem, ebben a dalban is szerelemről kell énekelnem, hiszen itt talál igazán magára az ember, szárnyakat ad, és segít legyőzni minden akadályt. Szívesen dolgoztam együtt Laurențiu Duță zeneszerzővel, aki nagyszerű ember.”

A dal debütálásának alkalmából Ellie elindította a Power of Love – A szerelem ereje elnevezésű kampányt is, amelynek célja a szerelem minden formájának dicsőítése. A Facebookon meghirdetett kampány május 18-ától június 19-éig tart. A dalhoz videoklip is keszül, melynek forgatására ebben a hónapban kerül sor.

Elena Baltagan öt évig volt a DJ Project énekesnője, ám 2009 augusztusának végén bizonyos nézeteltérések miatt megvált az együttestől, és azonnal szólókarrierbe kezdett. Megváltoztatta külsejét, és felvette az Ellie White művésznevet. Első dalával, a Sweetest Kinddal máris nagy sikert aratott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek