Starity

Tika Sumpter megszabadult felesleges ruháitól

2011. június 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Upper East Side legújabb botrányhősnője, Tika Sumpter úgy gondolta, hogy megválik ruháitól.

hirdetés
Tika Sumpter megszabadult felesleges ruháitól

Tikát csak úgy ismerik mint a Gossip Girl első fekete lánya. Ez a sorozat és ez a név hozta meg számára a sikert, hiszen 2010 végén szerepelt a Black Man magazin címlapján. Márciusban az OK! magazin kérte fel egy fotósorozatra és interjúra, most pedig Tika Sumpter ledobta a ruháit, és fehérneműs fotósorozattal kábítja el az embereket.

A képek Los Angelesben készültek, amihez Tika interjút is adott. A lány többek között azért is szánta el magát erre a fotózásra, mert a családja és a barátai buzdították.

„A barátaim mondták, hogy vállaljam el, de nem hallgattam rájuk. Mind mondták, hogy jó alakom van, én meg csak röhögtem ezeken a kijelentéseken – nyilatkozta a színésznő. – Az egész családom tiszta ideg volt, amikor meghallották, hogy lehetőséget kaptam egy ilyen fotózásra. Elég szégyenlős lány vagyok, ezért először nem akartam elvállalni, de aztán mégis így lett. Végül is semmi rosszat nem tettem, nem vetkőztem meg ilyenek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek