Starity

LeAnn Rimes tagadja házivideója létezését

2011. június 11. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő, LeAnn Rimes tagadja, hogy létezik egy olyan videofelvétel, melyen ő és volt férje látható intim helyzetben.

hirdetés
LeAnn Rimes tagadja házivideója létezését

Az énekesnő nemrég ment feleségül a Harmadik műszak főszereplőjéhez, Eddie Cibrianhoz – aki egyébként LeAnn miatt hagyta el előző feleségét. Alig tértek haza a mézeshetekről, az énekesnőnek máris keresztbe szeretne tenni valaki: azt állítja, tudomása van egy felnőtt tartalmú házi videó létezéséről, melyen LeAnn és volt férje, Dean Sheremet látható.

„Hallottam a pletykákról, miszerint van egy házivideóm. Én még sohasem filmeztem magam szex közben. Nem fogok csatlakozni a klubhoz. LOL” – írta a 29 éves énekesnő a Twitteren.

A klub alatt az énekesnő nyilvánvalóan azokat a sztárokat érti, akikről korábban már kiderült, hogy tényleg létezik az a bizonyos videó. Itt meg lehet említeni többek között Kendra Wilkinson, Paris Hilton, Pamela Anderson, Kim Kardashian, Fred Durst, vagy akár Jimi Hendrix nevét is.

Rimes legutóbb akkor került a magazinok címlapjára, amikor feltöltött magáról egy tengerparton készült bikinis képet a Twitter-profiljára, melyeken jól látható, hogy az énekesnő ijesztően sovány.

Soványságával kapcsolatban csak ennyit mondott: „Ez az én testem, és mindenkit biztosíthatok arról, hogy egészséges vagyok. Csak egyszerűen sovány vagyok. Köszönöm az aggódást, de nincs rá szükség.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek