Starity

January Jonesnak nem volt ideje az X-Menre

2011. június 13. 21:09   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

January Jonesnak, a Mad Men – Reklámőrültek sztárjának nem volt ideje felkészülni új szerepére az X-Men: Az elsők című filmben, ugyanis egyik forgatásról esett át a másikra.

hirdetés
January Jonesnak nem volt ideje az X-Menre

January Jonest sokaknak nem kell bemutatni, hiszen a méltán népszerű Mad Men – Reklámőrültekkel ismerte meg a világ. A színésznő mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend: áprilisban Liam Neeson oldalán láthattuk az Ismeretlen férfiben, napjainkban pedig az X-Men: Az elsőkben hódítja újabbnál újabb rajongóit. Így nem meglepő, hogy két forgatás között nem sok ideje jut a pihenésre.

Az ifjú színésznő, aki jelenleg első gyermekét hordja szíve alatt, az egyik interjú során elárulta, egyáltalán nem volt ideje felkészülni X-Men-beli szerepére: ugyanis ahogy befejezte a Reklámőrültek forgatását, már indult is az előzményfilm felvételeire. Egyik pillanatban még tisztes háziasszony, a következőkben pedig már egy telepatikus képességekkel megáldott mutáns szerepébe bújt.

January az X-Menben Emma Frostként tündököl, pedig pár nappal korábban még Betty Draper szerepét játszotta. Így ugyan nem volt ideje felkészülni és ráhangolódni az új szerepre, de elmondása szerint semmi esetre sem hagyta volna ki a lehetőséget.

Meghallgattak Emma Frost és Moira szerepére is Los Angelesben. Már csak egy- vagy kéthavi munkánk volt a Reklámőrültekből, a film forgatását pedig elméletileg nem kezdték el addig, amíg én dolgoztam. Az első gondolatom persze az volt, hogy ez nem fog összejönni, hiszen bármi közbejöhet a programban, de örülök, hogy végül mégis sikerült. Egy nappal azután, hogy befejeztük a Reklámőrülteket, már utaztam is Londonba. Nem volt szünet. A hatvanas évekbeli háziasszonyról azonnal átváltottam egy mutánsra” – nyilatkozta.

A színésznő népszerűségét főleg a sorozatnak köszönheti, ám néha még neki is elege van karakteréből, s igyekszik minden egyes ajánlatot alaposan megfontolni, mielőtt igent mondana.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek