Starity

Kardashianék letesztelték Kim jövendőbelijét

2011. június 16. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A néhány hónapon belül házasodni vágyó pár közös vakációra ment Bora Borára – de Kim családját még véletlenül sem felejtették otthon.

hirdetés
Kardashianék letesztelték Kim jövendőbelijét

A legtöbb ember egy vacsorára hívná meg a szerelmét, hogy bemutathassa a családjának – de nem Kim Kardashian! A 30 éves realitysztár – aki fél éve jár jegyesével, a 26 éves Kris Humphrieszal – a rokonait és párját Bora Borára vitte, ahol jobban megismerhetik egymást.

„Számomra nagyon fontos a család. Kris és én arra gondoltunk, ez jó időzítés lenne egy tesztre” – magyarázta az Us magazinnak. A család a Hilton hotelben szállt meg, a nyaralást pedig természetesen filmre is vették, és az E! csatorna Keeping Up With the Kardashians (K, mint Kardashian) sorozatában fognak leadni.

A nem túl hosszú nyaralásra elkísérte a párt Kim anyja, Kris, nevelőapja, Bruce, nővére, Kourtney a férjével és a fiával, illetve a húgai, Kendall és Kylie. A celeb másik nővére, Khloe és annak férje, Lamar otthon maradt az NBA miatt.

Kim optimista volt, és azt nyilatkozta, szerinte jövendőbelije biztos, hogy megnyerte a családját. És igaza is volt!

„Kris csodálatos és nagyon aranyos. Mindannyiunkkal jól kijön, ami nem könnyű feladat. Ha egy Kardashiannal randevúzol, akkor mindannyiunkkal randizol. Mi mind Krisszel járunk” – viccelődött Kim anyukája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek