Starity

A Televisa hitelét veszti hazugságaival

2011. június 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Televisa képes a hazugságokig is elmenni azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Erre nem egyszer az ismert latin énekes-színésznőt, Thalíát használja fel.

hirdetés
A Televisa hitelét veszti hazugságaival

Egy tavaly májusi cikkünkban arról számoltunk be, hogy a mexikói énekes-színésznő, Thalía elfogadta a Mujeres asesinas (Gyilkos nők) című krimisorozatban való szereplést. Később ezt maga az énekesnő cáfolta meg egy interjúban, mondván, hogy őt ilyen ajánlattal meg sem keresték. Ezt követően egy videochaten beszélt arról, hogy később valóban folytak tárgyalások Pedro Torres producerrel a sorozatban való szereplése vonatkozásában, azonban nem közeledtek egymáshoz az álláspontok.

A Televisának azonban nem ez volt az egyetlen dobása, mellyel elferdíti a valóságot. Egy tegnapi Twitter-üzenetükben tényként kezelték, hogy az énekesnő életet adott második gyermekének, s a hír gyorsan elterjedt az interneten és a latin sajtóban. Bár a bejegyzést azóta törölték, a lelkes rajongók retweetelték, így nyoma van:

Es un hecho! @Thalia ya dio a luz („Ez tény! Thalía már életet adott”) – állt a bejegyzésben.

Ám az énekesnő nem sokkal később megérkezett, és egy rajongó kérdésére eloszlatta a valótlan hírt:

No... hoy mi trabajo de parto fue musical. Todo el día lo pasé en el estudio componiendo nuevas canciones. Dejando salir los sentimientos. („Nem. Ma a vajúdásom zenei volt. Az egész napot a stúdióban töltöttem új dalok szerzésével. Hagytam kibontakozni az érzéseimet.”)

Úgy látszik, a Televisa valóban sportot űz abból, hogy hazugságokkal próbálja magára felhívni a figyelmet. Kérdés, hogy ezek után mennyire hihetünk bárminemű információnak is, melyet hivatalosan állítanak, akár a Twitteren, akár más sajtóorgánumokban.

Annyi viszont bizonyos, hogy a gyönyörű énekesnő második gyermeke érkezését két hét múlva várja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek