Starity

Hivatalosan is napvilágot látott a Next 2 You

2011. június 17. 09:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brown és Justin Bieber közös videoklipje bár már előbb kiszivárgott, csak néhány perce jelent meg hivatalosan Chris Brown YouTube-csatornáján.

hirdetés
Hivatalosan is napvilágot látott a Next 2 You

A két szupersztár első – és talán nem is utolsó – klipje, a Next 2 You már múlt héten kiszivárgott. Bár a verzió akkor még befejezetlen volt, így a kicsivel több mint 6 perces, Colin Tilley által rendezett videót a rajongók hamarabb megcsodálhatták. Hivatalosan azonban csak néhány perce került fel Chris Brown YouTube-csatornájára.

A videóban egy szétrombolt, felforgatott városban találja magát Chris Brown és Justin Bieber, ami egyfajta világvége-hangulatot sugároz, és apokaliptikus elemekre épül. A feldúlt helyen a két énekes a barátnőjét keresi. Bár a videoklip eleje elég tipikusan kezdődik – Chris táncolni tanítja a barátnőjét, Justin pedig az övével enyeleg –, a folytatás egyre szomorúbbá teszi a történetet.

A Next 2 You Chris Brown F.A.M.E. lemezének ötödik kislemeze lett. A dal a Billboard Hot 100-as listáján a 26. helyről indult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek