Starity

Lachey és Minnillo kamerák előtt házasodnak

2011. június 25. 13:01   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb sztárpár készül házasságra, ám ezúttal – a családi és baráti körön kívül – az esküvő részesei lehetnek a rajongók is.

hirdetés
Lachey és Minnillo kamerák előtt házasodnak

Nick Lachey és Vanessa Minnillo kapcsolata 2006-ban kezdődött, majd négyévnyi együttjárás után 2010 novemberében eljegyezték egymást. 2011 májusában azt is megtudhattuk, hogy nyáron a szerelmesek végleg összekötik életüket.

A napokban érkezett a bejelentés a TLC csatornától, miszerint a pár esküvőjét „Nick & Vanessa's Dream Wedding” néven közvetíti a televízió. A műsor a nagy nap után néhány héttel kerül levetítésre. A nézők nemcsak a ceremóniát tekinthetik meg, hanem az esküvőszervezés részleteibe – mint a ruha kiválasztása – is bepillanthatnak. Azonban a szertartás utáni VIP-bulira nem hivatalosak a kamerák, így az ott készült felvételek megmaradnak a család számára.

A pár így nyilatkozott a különleges tervről: „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy a rajongóink ennyire szeretnek minket, és hogy a TLC a partnerünk lesz ezen a különleges napon. Most megosztjuk ezt a nagy élményt mindazokkal, akik végig támogattak minket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek