Starity

Blake és Leonardo Kaliforniában romantikáztak

2011. június 30. 12:12   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake és Leonardo romantikával teli napokat töltöttek el Kaliforniában, ahol bebizonyították, hogy a pletykák, miszerint kapcsolatuk nem jól alakul, tévesek voltak.

hirdetés
Blake és Leonardo Kaliforniában romantikáztak

Mostanság sok pletyka keringett arról, hogy az álompár talán mégsem örvend akkora boldogságnak és felhőtlen kapcsolatnak, mint az elsőre látható volt. A pletykák szerint Blake nem igazán tudta megszokni DiCaprio bulizós életét, amelyről a férfi nem akart lemondani, még kedvese kérésére sem.

Múlt héten bizonyították, mikor pár napot eltöltöttek Kaliforniában, hogy ez a hír nem bizonyul valósnak, hiszen Blake vásárolt két cappucinót, egyet magának, s egyet a kint ácsorgó baseballsapkás Leonardónak. Több szemtanú is látta őket, miszerint igencsak jól érezték magukat egymás társaságában, s nem látszott rajtuk, hogy valami baj lenne a kapcsolatukkal.

Leonardót és Blake-et novemberben csípték el először együtt, de akkor még úgy tűnt, hogy csak igen jó barátságot ápolnak egymással. Azonban rövidesen, miután Lively szakított az akkori barátjával, Penn Badgley-vel, egyre többször látták őket együtt. Bár akkoriban Leo még együtt volt modell kedvesével, Bar Rafaelivel, májusban dobta a lányt, azóta pedig látszólag egyre közelebb kerülnek egymáshoz Blake-kel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek