Starity

A Kings of Leon tagjai szólóban folytatják?

2011. június 28. 14:02   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szó sincs arról, hogy az együttes feloszlana, csupán a zenei ízlésük eltérésének köszönhetően lehet, hogy ezentúl a tagoktól külön-külön hallhatunk majd szólólemezeket.

hirdetés
A Kings of Leon tagjai szólóban folytatják?

A három testvérből és egy unokatestvérből álló négytagú együttes frontembere, Caleb Followill arra célozgatott, hogy az elismert rockbanda tagjai kiadhatnak a közeljövőben olyan lemezeket, melyeken a próbákon elvetett ötletek felhasználásával készült számok hallhatóak.

A Kings of Leon zenészei a közös próbákon sok mindenben nem értettek egyet, és volt, hogy jó ötleteket kellett elvetni azért, mert a többi társnak nem tetszett. A gondolatok viszont nem vesznek el, mivel a tagok szólólemezekkel is előrukkolhatnak nemsokára.

A banda következő megjelenése pedig film formájában fog megtörténni, méghozzá a hétvégi Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztiválon, a Talihina Sky: The Story of Kings of Leon című dokumentumfilmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek