Starity

Thalía Alejandrót hallgat fia születése óta

2011. június 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalíában a kis Matthew Alejandro születése óta vegyes érzelmek keringenek: egyrészt Isten ajándékának tartja az új gyermekáldást, másrészt viszont édesanyját gyászolja, aki már nem láthatja legkisebb unokáját.

hirdetés
Thalía Alejandrót hallgat fia születése óta

„Nem tudom, hogy a szívem kibír-e ennyi szeretetet és ennyi fájdalmat egyszerre. Hatalmas szeretet és egy fojtó veszteség. Csak az idő és Isten [döntheti el]”osztotta meg az énekesnő vegyes érzelmeit hivatalos mikroblogján a kis Matthew Alejandro születése után néhány nappal.

Talán nem véletlen, hogy a csöppség ezt a nevet kapta, hiszen a Matthew – akit a mexikói sztár Matteónak szeret nevezni, anyanyelvén – a héber mattitjáhu, azaz 'Isten (Jehova) ajándéka' szóból származik (ugyanebből ered a Mátyás név is, csak a latin Matthiason keresztül).

De vajon honnan jött az Alejandro? Talán Lady Gaga száma ihlette az énekesnőt? Nem kizárt, hiszen Thalía nemrég a következőt tweetelte:

„Llevo todo el día cantando ♫♬ Alejandro, Alejandro... Ale, Alejandro, Ale, Alejandro ♪♬♫ Lo aaaamooooo!!! Buen día a todos.”
('Egész nap ezt énekelem: Alejandro, Alejandro... Ale, Alejandro, Ale, Alejandro. Imádom! Szép napot mindenkinek.')

Reméljük, hogy a kis jövevény öröme úrrá lesz az énekesnő fájdalmán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek