Starity

A Lady Antebellum énekesnőjét eljegyezték

2011. július 06. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A többszörös Grammy-díjas countryzenekar énekesnőjét, Hillary Scottot eljegyezte egy évvel fiatalabb dobos barátja, Chris Tyrell.

hirdetés
A Lady Antebellum énekesnőjét eljegyezték

A Lady Antebellum aktuális dalát, a Just a Kisst a zenekar énekesnője, Hillary Scoot, és dobos barátja, Chris Tyrell kapcsolata ihlette. A pár 2010 januárjában, Tim McGraw turnéjának során találkozott először egymással.

A 25 éves énekesnő a következőket mondta a Billboardnak: „Olyan sok izgalmat tartogat egy új kapcsolat... A dal azokról az időszakokról szól, amikor az agyad diktál, de a szíved cselekszik. A legjobb dolgokért megéri várakozni.”

Ez a várakozás július első hétvégéjén ért véget, hiszen a 24 éves dobos egy Kelet-Tennessee-ben található tó mellett tette fel a nagy kérdést az énekesnőnek.

„Chris pont úgy viselkedett, ahogyan megálmodtam. A családunk a közelben volt, és épp hajókáztunk egy tavon. Épp túrázni voltunk, és akkor térdelt le elém. Annyira áldottnak éreztük magunkat, hogy Isten minket egymásnak szánt, és reméljük, hogy örökké együtt leszünk” – nyilatkozta az énekesnő a People magazinnak.

A nagy nap dátumát még nem jelölték ki, azonban szinte bizonyos, hogy Tim McGraw számíthat az egyik meghívóra.


Chris Tyrell és Hillary Scott (Fotó: People Magazin)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek