Starity

Audrey Tautou nem kér Hollywoodból

2011. július 12. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű francia színésznő továbbra sem vállalja el az amerikai felkéréseket.

hirdetés
Audrey Tautou nem kér Hollywoodból

Audrey Tautou világéletében távol maradt Hollywoodtól és az amerikai felkérésektől. A színésznő egy nemrég publikált interjúban mesélt visszahúzódó magatartásáról.

„Ahhoz, hogy szerepeket ajánljanak neked Hollywoodban, neked is akarnod kell. Annyi csodálatos színésznő van, aki ott akar dolgozni. Miért hívnának valaki olyat, aki mindig úgy reagál, hogy »jajj, ne, pont én?«? Valaki olyat, akit nem igazán érdekel ez a dolog. Emellett nem szeretnék nagyon szem előtt lenni. Ez volt az egyik oka, hogy szívesen megcsináltam A Da Vinci-kódot, de utána megállapítottam, hogy soha többé nem vállalok ilyet – mondta. – Sosem voltam igazán elhivatott, hogy színésznő legyek. Tudom, hogy ez paradoxon, de így van. Szeretek színészkedni, szeretek játszani, teljesen beleolvadni a szerepbe, de egyáltalán nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. Akkor is elégedett lennék, ha teljesen az árnyékban maradhatnék. Soha nem gondoltam volna, hogy azzá válok egyszer, aki most vagyok.”

A színésznő legújabb filmje, a Mosás, vágás, ámítás június 16-ától a hazai mozikban is megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek