Starity

A Gossip Girl-stáb hamarosan L.A.-ben forgat

2011. július 13. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai drámasorozat néhány jelenetét Los Angelesben veszik fel augusztus elején.

hirdetés
A Gossip Girl-stáb hamarosan L.A.-ben forgat

A Gossip Girl stábja hamarosan ismét New Yorkon kívüli helyszínen forgat majd. Az új évad néhány jelenetét ugyanis Los Angelesben veszik fel.

A stáb augusztus elsején kezdi meg a munkálatokat Los Angelesben, ahová már a kedden megerősített új szereplő, Brian J. Smith is elutazik. A Stargate egykori szereplője szakácsot fog majd alakítani az új évadban (egyelőre csak néhány epizódos szerepről van szó, ám a csatorna szóvívője szerint akár meg is hosszabíthatják a szerződését), aki Serenával kerül közelebbi kapcsolatba.

Brian mellett egyébként a Lostból ismert Marc Menard is feltűnik majd a színen az első részekben, és egy szerzetest fog életre kelteni.

A sorozat legújabb jelenetit az onlocationvacations.com szerint ma rögzítik a 75. és a Madison Street környékén. A rajongók pedig addig is szavazhatnak a sorozatra és a főhősökre a Teen Choice Awards hivatalos oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek