Starity

Jake Gyllenhaal csatlakozott a rendőrséghez

2011. július 14. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész legújabb filmje kapcsán csatlakozott a Los Angeles-i rendőrséghez filmbeli partnerével, Michael Peñával, akivel egy gyilkosság szemtanúi voltak.

hirdetés
Jake Gyllenhaal csatlakozott a rendőrséghez

Jake Gyllenhaal és Michael Peña az LAPD szolgálatába álltak egy kis időre, ugyanis már jó ideje zajlik közös filmjük, az End of Watch forgatása, melyben rendőrtiszteket alakítanak.

A két színész kutatás céljából állt be a Los Angeles-i rendőrséghez, hogy minél jobban megismerjék a felügyelők és nyomozók munkáját, és még a járőrözéseken is részt vettek. Szerda éjjel Tammy Bowen rendőrtiszt volt a kísérőjük a járőrözés során, amikor egy lövöldözés szemtanúivá váltak.

A Ven Ness Parkban történt bűncselekmény elkövetői azonban gyorsabbak voltak, és sikerült eliszkolniuk. Az áldozatot karon lőtték, valamint egy másik golyó a száját súrolta.

„Jake kutatásokat folytat az LAPD segítségével, és lenyűgözte a rendőrök profizmusa” – nyilatkozta Gyllenhaal szóvivője nem sokkal az eset előtt.

A The Los Angeles Times jelentései szerint eddig még nem sikerült megtalálni az elkövetőket, azonban Michael és Jake egyaránt részt vesznek a nyomozásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek