Starity

Készülőben az új A Friend in London dal!

2011. július 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az A Friend in Londont a magyarok többnyire a 2011-es Eurovíziós Dalversenyből ismerhetik, ahol hazájukat, Dániát képviselték New Tomorrow című dalukkal.

hirdetés
Készülőben az új A Friend in London dal!

A négytagú együttes 2005-ben alakult, miután az énekes, Tim Schou megnyert egy fiataloknak szervezett karaokeversenyt Dániában. Innentől kezdve nem volt megállás Tim, Aske, Esben és Sebastian számára. Felvették az A Friend in London nevet, majd kiadták első kislemezüket Thoughts of a Boheme címmel. 2009 júniusában felléptek a torontói NXNE fesztiválon, ahol kanadai ismertségre tettek szert.

2011-ben megnyerték New Tomorrow című dalukkal az Eurovíziós Dalfesztivál dán előválogatóját, a Dansk Melodi Fesztivált, amellyel elnyerték a lehetőséget, hogy ők képviselhették hazájukat az Eurovíziós Dalversenyen. Düsseldorfban sem okoztak csalódást, ott végül az 5. helyen végeztek.

Most pedig, úgy tűnik, érkezik egy új szerzemény. A hírt, miszerint megkezdik az új dal felvételeit, maga Tim jelentette be Twitter-oldalán.

Felveszünk egy dalötletet. Rólatok, srácok :) KOMOLYAN! És ez egy szerelmes dal. Hahaahah...

Első üzenetéből még nem lehetett sokra következtetni, de Tim később újra tweetelt.

„OK, srácok – Írtam egy új dalt, aminek ROCKET a címe, és fel is vettük. Ez rólatok szól. Mit teszel, ha szerelembe esel!”

Az együttesnek még nem készült albuma, de a dalok szépen gyűlnek, így hamarosan kiadhatják első nagylemezüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek