Starity

Sedef Avci szívesen dolgozna Meryl Streeppel

2011. július 29. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Interjút adott a nagy sikerű Ezel című sorozat egyik szereplője, Sedef Avci.

hirdetés
Sedef Avci szívesen dolgozna Meryl Streeppel

A nemrég bemutatott Romantikus komédia című filmnek köszönhetően teljesen más szerepben láthatjuk az Ezel sztárját.

A két műfaj teljesen különbözik egymástól, de nagyon jó érzés egy színésznek, ha mindkettőben meg tudja állni a helyét. A nézők ezidáig érzékeny nőként ismertek meg, de így megnevettethetem őket mesélte a színésznő.

A filmben egy egyedülálló, bulizós nőt alakít, de a valóságban sosem vágyott erre.

A házasság előtt sem volt kicsapongó életem. Nem vágytam soha arra, hogy bulizzak. De ha szórakozni szeretnék, a házasság mellett is megtehetem. A férjemmel szeretünk társaságba járni és kikapcsolódni.

Sedef továbbá kijelentette, hogy a színészettel foglalkozik, a modellkedés csak mellékes: Jelenleg színésznőként dolgozom. A modellkedést nem mondanám foglalkozásomnak. Bár néha részt veszek divatbemutatókon, de semmit több. Nem alacsonyítom le a modellszakmát, de mivel most nem foglalkozom vele, nem szeretném, ha úgy emlegetnének, hogy színésznő-modell.”

A színésznő elmesélte, ha lenne alkalma külföldön dolgozni, akkor nagyon szívesen tenné Meryl Streeppel.

Ha külföldön dolgozhatnék, Meryl Streeppel nagyon szívesen forgatnék. Tudom, ez csak álom, de biztos jó lehet vele együtt dolgozni. Ha férfi színészt kellene választanom, akkor Jude Law lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek