Starity

Selena és Justin: feszültség és féltékenység?

2011. július 31. 14:02   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint egyre feszültebb a levegő a sztárpár között, ennek pedig a féltékenység az oka. Sokak szerint Selena féltékeny barátjára a korábbi sikerek miatt, Justin pedig barátnője nagyobb hírnevét nem nézi jó szemmel.

hirdetés
Selena és Justin: feszültség és féltékenység?

Selena Gomez és Justin Bieber már egy ideje egy párt alkotnak. Mindketten sikeresek és híresek, de ennek ára is van, hiszen kapcsolatuk hamar áttérhet a rossz oldalra.

Selenának mostanában nagyon jól mennek a dolgai, hiszen 17 évesen írta alá első lemezszerződését, azóta pedig évente új albumot ad ki. Legutóbbi albumának a When the Sun Goes Down címet adta, ami pedig harmadik szólóalbuma. Július 1-jén volt legújabb filmje, a Monte Carlo premierje, valamint a fiatal tehetség üzleti ügyei is nagyon jól mennek.

Ezzel szemben Justin 13 évesen kötötte meg első lemezszerződését, és első albuma, a My World hatalmas sikernek örvendhet. Innentől kezdve az énekes karrierje beindult, sokszor jár koncertezni, rengeteg tévéshow-ban szerepelt már, valamint az elnökkel, Barack Obamával is énekelt együtt. Három év alatt hét kislemeze és három nagylemeze jelent meg, így a zenei „csatát” ő nyerte.

Mindketten részt vesznek a parfümbizniszben is, de úgy tűnik, ebben is Bieber a sikeresebb, ugyanis Someday nevű parfümje vezeti az eladási listákat. Viszont Selena sokkal sikeresebb párjánál, ugyanis először neki állítottak a Madame Tussaud-múzeumban viaszszobrot, míg Justinnak csak pár hónappal később.

Ezek után nem csoda, ha féltékenyek egymásra, még akkor is, ha nem ezt állítják. A féltékenységet az is bizonyítja, hogy amikor Selena koncertezett, párja felsétált a színpadra, majd előadta egyik dalát, megmutatva barátnője rajongóinak a tehetségét.

Lehetséges, hogy ez vet véget a sztárpárnak, vagy megoldják a gondjaikat?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek