Starity

Novemberben jelenik meg a The Wanted albuma

2011. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúzenekar már több mint másfél éve robbant be a köztudatba. Az első albumuk, a The Wanted nagy sikereket ért el Nagy-Britanniában.

hirdetés
Novemberben jelenik meg a The Wanted albuma

Az ősz az újdonságok évszaka. Nemcsak az iskola kezdődik meg, hanem pár híresség is akkor jeleníti meg új albumát. Demi Lovato után a The Wanted is bejelentette új korongja érkezését.

A JLS vetélytársa, a The Wanted öt tehetséges srácból áll. 2009-ben alakultak meg Jayne Collins segítségével, aki a The Saturdayst is alapította. A debütáló daluk, az All Time Low meghozta számukra a nagy sikert. Az első albumuk október 25-én jelent meg, azóta a fiúk hírbe hoztak egy másik albumot, amely november 7-én fog megjelenni, Cher Lloyd és Pixie Lott korongjával egyidejűleg.

Az albumról már két kislemez is elkészült, a Gold Forever és a Glad You Came. A lemez munkálatait ez év januárjában kezdték. Hallható lesz rajta a Lightning, amelyet a srácok egyik koncertjükön mutattak be.

Hazánkban még nem annyira híresek, de reméljük, az új album nagyobb sikert hoz nemcsak nálunk, hanem más országokban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album új Wanted ősz the JLS
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek