Starity

Lakatos Yvettet a rajongói inspirálják

2011. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: varazslomester

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb szenvedélyéről mesélt a Megasztár 5 egykori versenyzője, ezenkívül természetesen magánéleti kérdésekre is szívesen válaszolt.

hirdetés
Lakatos Yvettet a rajongói inspirálják

A Megasztárból ismert énekesnő, Lakatos Yvette több mint nyolc hónappal a műsor után is nagyon népszerű, rengeteg rajongója van, énekel, és ha ideje engedi, szerelmével, Tóth Ádámmal tölti szabadidejét Gyulán.

Yvetteről kiderült, hogy a Degrassi című kanadai sorozat rabja, mely Amerikában hatalmas sikernek örvend. Erről, valamint párjáról és rajongóiról faggattuk az énekesnőt.

– Mióta tart a Degrassi-őrület?
Hát én tavaly óta nézem a sorozatot, és azóta imádom! Csak ez a szezon nagyon jó volt, ezért vagyok annyira rákattanva.

Inspirálnak a rajongóid, akár a koncerteken, akár a Facebookon keresztül?
Persze, hogy inspirálnak. Mindig nézem, hogy miket írtok, és igyekszem mindig válaszolni és segíteni, ha éppen valami baj van.

Hogy vagytok Ádámmal, milyen a kapcsolatotok?
Köszönjük, nagyon jól vagyunk. Lassan 10 hónapja vagyunk együtt, és elmondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben.

Már nagyon sokan tudják, hogy mostanában a YouTube-fiókodra töltesz fel magadról videókat, más előadók számait énekled el. Mi lesz a következő dal, amit énekelni fogsz?
Próbálom teljesíteni a kéréseiteket, igyekszem több dalt énekelni. Nem tudom, hogy mit fogok legközelebb énekelni, ez általában spontán jön, ami éppen megtetszik.

Yvette felénekelte már többek között Lady Gaga Just Dance című dalát, vagy Adeletől a Rolling in the Deepet. A rajongók Yvette hivatalos Facebook-oldalán megírhatják, hogy melyik dalt hallanák szívesen tőle, és amint tudja, teljesíti a kéréseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek