Starity

Lola fesztiválozna, de nem ér rá

2011. augusztus 15. 21:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lolával kivételesen a Szigeten futott össze a Tabu Tv stábja, ahol kiderült, nem igazán van ideje fesztiválozni az énekesnőnek, de még ha lenne is, akkor sem aludna sátorban.

hirdetés
Lola fesztiválozna, de nem ér rá

Bár azt hinnénk, hogy az énekesek és a zenekarok rendszeresen járnak fesztiválozni, úgy látszik, vannak kivételek. „Én egészen tavalyig nem voltam semmilyen fesztiválon. A legbrutálisabb élményem az tavaly volt Sopronban. Lementem egy napra, és egész héten maradtam is. Elég sok cucc volt nálam, illetve jöttek ismerőseim, akik tudtak még nekem ruhákat hozni. Az viszont nagyon nagy probléma volt, hogy a fesztiválról nem tudtam hogyan hazamenni. Aztán mégis sikerült kikerülnöm valahogyan, de első utam a fül-orr-gégész bácsihoz vezetett, mert olyan szinten elment a hangom, hogyan annyit sem tudtam mondani, hogy hahó, szóval jó volt” – mesélte a tabutv.hu riporterének Lola.

A Más lettél énekesnője elmondta, hogy szívesen menne fesztiválozni, mert nagyon szerette tavaly is: „Nem hánytam szerencsére, de körülöttem sokan mások igen. Időhiány miatt nem tudtam amúgy fesztiválozni eddig. Imádtam amúgy nagyon tavaly, mikor volt időm, mert lehet laza az ember, nem kell semmire sem odafigyelni, hogy például ki hogy néz ki. Ebben az évben sajnos nincs időm, mivel nem engedhetem meg magamnak, hogy egy nap után három napig ne menjek dolgozni.”

Loláról az is kiderült, hogy igencsak visszahúzódó, ha sátorról van szó: „Nem tudnék sátorozni szerintem. Ha valahol fesztiváloztam, akkor én mindig inkább kivettem egy szobát, vagy kerestünk közösen szállást. Nekem ez a sátordolog nem jön be. Volt olyan, hogy egy szabad zúhanyzóban barátnőimmel zuhanyoztunk, és akkor bejött egy ismeretlen ember, és rögtön észrevett, hogy én vagyok valaki. Próbáltam viszonylag kulturáltan bemutatkozni, érdekes volt” – meséli a videóban Lola.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek