Starity

Edurne és De Gea: a távolság nem akadály

2011. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pro és kontra sok érvet fel lehet hozni, miért rossz, vagy éppen miért áldásos az az állapot, ha két szerelmes szív hosszabb ideig távol van egymástól. Vannak, akik megtalálják a megoldást, például Edurne és David de Gea.

hirdetés
Edurne és De Gea: a távolság nem akadály

Sok párkapcsolat azért végződik szakítással, mert a felek nem tudják huzamosabb ideig tolerálni kedvesük távollétét. Vannak, akiket városok, vannak, akiket országok, de olyanok is, akiket egy egész kontinens választ el, hiszen hivatásuk máshová szólítja őket.

Van azonban pozitív példa is, hiszen léteznek olyan szerelmesek, akik igyekeznek kompromisszumokat kötni, és megoldják, hogy érzéseiket ne őrölje fel a nem kívánt „társas magány”.

David de Gea, a Manchester United új üdvöskéje és az ő énekesnő menyasszonya, Edurne, úgy tűnik, egyelőre nagyon találékonyak, ha kettőjükről van szó. Mint ismeretes, a fiatal futbalista nemrégiben az angol csapathoz igazolt, ez pedig egyet jelentett a biztos csomagolással: irány a szigetország!

A rosszakarók ezzel már borítékolták is, hogy a pár nem sokáig húzza majd együtt. A fiú Angliába költözik, a lány pedig énekesi karrierje végett Spanyolországban marad. Úgy tűnik, jóslatuk, miszerint a nagyjából 1800 kilométer tönkreteszi gyönyörű kapcsolatukat – szerencsére – nem vált valóra. Edurne ugyanis, amint tudott, kedveséhez költözött az angol városba, hogy ezzel is több időt tölthessen vele, valamint megteremtse a lakásban azt a nyugodt és szeretteljes légkört, ami egy igazi szerelmi fészket jellemez – és amire csak egy igazán szerelmes nő képes.

Sajnos a munkabeli kötelezettségeik ettől még ugyanúgy vonatkoznak rájuk, így a lány kénytelen gyakran visszautazni Madridba. Ennek ellenére marad idejük arra, hogy együtt töltsék szabad idejük jelentős részét, valamint arra is, hogy egy kicsit a világtól elvonulva, kettesben romantikázzanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek