Starity

Tűzvészből menekült meg Kate Winslet

2011. augusztus 22. 20:08   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox értesülései szerint hétfő éjjel porig égett a milliárdos Richard Branson karibi villája. A vendégek között a házban tartózkodott többek között az Oscar-díjas angol színésznő, Kate Winslet is.

hirdetés
Tűzvészből menekült meg Kate Winslet

A Virgin Group főnökének elmondása alapján a házban mintegy húsz ember, köztük Kate Winslet és gyermekei tartózkodtak. A hatalmas, földdel egyenlővé vált nyolc hálószobás kúria a Brit Virgin-szigetek egy privát szigetén volt megtalálható.

A tűz helyi idő szerint hajnali 4 óra körül üthetett ki villámcsapás következtében, ami épp a házat találta el. Terjedését az erős szél is fokozta. Az evakuálásban részt vett Richard fia, Sam is, aki segített Winsletéknek, valamint a többi ott tartózkodó személynek is kimenekülni a lángokban álló hatalmas erődítményből.

Kate szóvivője megerősítette, hogy a színésznőnek és gyermekeinek nem esett bántódásuk, hála Richard fiának.

Richard Branson a következőket kommentálta az esetről: „Az irodám is a házra épült. Több ezer fotóm veszett oda, ami nagyon szomorú.” Valamint azt is hozzáfűzte, hogy tervezi újjáépíteni a házat, amint tudja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek