Starity

Kelly Clarkson új albuma kiszivárgott

2011. augusztus 23. 12:12   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson kiakadt új albuma jogtalan megszerzése miatt. Úgy tűnik, jobban megviselte, mint egy tényleges lopás.

hirdetés
Kelly Clarkson új albuma kiszivárgott

Kelly Clarkson új albuma kiszivárgott az internetre, ami elég kellemetlenül érintette. Nemrég Jessie J angol énekesnő került ilyen helyzetbe, és sajnos ő sem tudott mást tenni, mint elfogadni ezt a tényt.

Kelly ledöbbent, amikor új számainak demoverziói ellepték a világhálót. Először bátorította rajongóit, hogy élvezzék a zenéjét, és kiírta a hivatalos oldalára is ezt: „Nincs semmi értelme haragudnom, mert úgysem tehetek semmit ez ellen, szóval remélem, mindenki élvezi a zenét. Alig várom, hogy mindenki meghallgathassa a valódi ötödik albumom!”

Úgy tűnik, később mégiscsak meggondolta magát, mert az Entertainment Weekly magazinnak igencsak zabos állapotban nyilatkozott: „Jézusom! Raboltak már ki téged valaha? Engem igen. Ténylegesen is kiraboltak már párszor, de szerintem ez sokkal rosszabb. Vannak olyan dalok, amelyek 8–10 évesek. Az emberek folyton megkérnek, hogy írjak másoknak dalokat, és azok a dalok nagyszerűek, de olyanok, amelyeket normális esetben nem énekelnék el. Azok is kiszivárogtak, és az emberek csodálkoznak, milyen irányba haladok. Szerintem azért vagyok mérges, mert 1) loptak tőlem, és 2) az embereknek fogalmuk sincs, milyen lesz az új albumom. Ez zavaró...” – mondta el az interjúban a tehetséges énekesnő, aki nagyon reméli, hogy ettől még az albuma sikeres lesz.

Az új lemez, azaz a Stronger, október 25-én jelenik meg. Az első kislemez a Mr. Know It All lesz, és maga Kelly fogja felkonferálni élőben a hivatalos oldalán, augusztus 30-án. A dal szeptember ötödikén lesz elérhető mindenki számára.


A kislemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek