Starity

Kimnek nincs helye a Hírességek sétányán

2011. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esküvő után Kimet nem csak a boldogság kerülgeti, hiszen bánat is körülvette, mivel nem fog kapni csillagot a Hírességek sétányán.

hirdetés
Kimnek nincs helye a Hírességek sétányán

Nemrég Kim Kardashian megtudta, hogy nincs helye a Hírességek sétányán, így nem kaphat csillagot Hollywood egyik legismertebb utcáján, s nem fog ott tündökölni a többi híresség neve között.

„Valaki nemrég megkérdezte, hogy a realitysztárok is kaphatnak-e csillagot a Hírességek sétányán. Nem, ők nem kapnak” – mondta a Walk of Fame egyik képviselője.

Ana Martínez, egy másik képviselő interjúban adott magyarázatot, miért nem kaphatnak csillagot a realitysztárok: „Nem szerepel a jövőbeli terveinkben, hogy valóságshow-sztárokat is kitegyünk a sétányra.” Azt is elmondta, hogy a hírességek a munkájuk, díjak és jótékonykodás alapján kapnak csillagot a neves sétányon.

Mivel Kim Kardashian a realitysztárok közé sorolható, így egy darabig biztosak lehetünk abban, hogy nem kap csillagot a többi híresség mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek